mandag den 14. oktober 2013

Støtte-duatlon afviklet i Værløse

Mens Camilla har nydt en afslappende weekend i Esbjerg, blev der løbet og cyklet 30 kilometer til fordel for hende i et støtte-duatlon på Værløse Flyvestation.

121 personer havde tilmeldt sig arrangementet, som Anders Rørbæk og Brian Dåsbjerg var initiativtagerne til. De fortæller, at selv om triatlon ikke er en holdsport, så er der et stærkt fællesskab blandt triatleterne, og sporten har brug for ikoner.
- Camilla har gjort noget, som så mange andre ikke kan, men samtidig har hun gjort det med et udtryk, som er ydmygt og menneskeligt. Vi ville gerne støtte Camilla, så hun kan holde fokus på at komme tilbage til livet, og vi håber, at vi får hende tilbage til sporten på sigt, siger Anders Rørbæk, der bliver suppleret af Brian Dåsbjerg:
- Mange har spurgt, hvorfor vi vælger at støtte Camilla, og det er der et meget simpelt svar på. Vi kan jo ikke redde verden, men vi kan prøve at hjælpe dem, som gør så meget for andre, og det gør hun. Hun er en stor inspiration for alle triatleter.

Det flotte velbesøgte arrangement har indbragt 24.255 kr.

Ved arrangementet havde Islev Triatlon Klub lavet en kagebod, hvor deltagerne selv valgte, hvor meget et stykke kage skulle koste, og så gik alle de indsamlede penge fra kagedåsen til Camilla. Det blev til hele 1.163 kr.

Læs mere og se resultater ved at klikke her. 

Se billeder ved at klikke her.
Billederne er taget af Martin Paldan, og de er naturligvis beskyttet af loven om ophavsret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar