torsdag den 3. oktober 2013

Rigtig fin udvikling

(Short version in english scroll down)


For ni dage siden kom Camilla Pedersen til Hammel Neurocenter, hvor hendes genoptræning er i fuld gang, og hun har gjort fine fremskridt på den korte tid.

Camilla Pedersens bror Michael Pedersen besøger dagligt Camilla sammen med resten af de nærmeste pårørende, og han fortæller, at det er smil og små fremskridt, der møder dem.
- Camilla har været i en rigtig fin udvikling, og personalet på Hammel Neurocenter roser hende for hendes gå-på-mod og vilje til at tage de udfordringer op, de stiller. Hun går selv rundt på gangene og smører rugbrødsmadder til frokost, hvilket vi ikke havde regnet med for en uge siden, smiler Michael Pedersen, Camillas bror, der også kan fortælle, at hun kortvarigt har været på en kondicykel og trådt lidt i pedalerne.
- Vi taler med hende, og hun er ved at genfinde sproget, men hun leder ind i mellem efter ordene. Vi er glade for, at hun viser de store fremskridt, hun gør, og vi er rigtigt glade for at se hendes dejlige smil igen, siger han og understreger, at familien er glade for den megen opmærksomhed og støtte, omverdenen udviser, men at de ikke ønsker at udtale sig yderligere, men forsat ønsker ro til at koncentrere sig om at støtte Camilla i hendes genoptræning. Omfanget af input, Camilla eksponeres for, skal begrænses, og derfor kan hun ikke modtage besøg fra andre end de nærmeste endnu.

Camillas indsamling har her til morgen 69.859 kr. Læs mere på indsamlingtilmille.blogspot.com

Redbullcontentpool / Jesper Grønnemark
























Progress for Camilla

Nine days ago Camilla Pedersen was transferred to Hammel Neuro Centre, and she is showing good progress in her rehabilitation.

Camillas brother Michael is visiting Camilla on a daily basis, and he shares, that Camilla is facing them with a smile. Camilla walks again, and her language is returning.

The family is very grateful for the support and many greetings, they receive.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar