torsdag den 19. september 2013

På alle måder overvældende

Indsamlingen til Mille har været online i et døgn, og det er blevet til mere end 16.000 sidevisninger på den korte tid.

Janni Møller Thomsen, der er en af personerne bag indsamlingen, har skrevet følgende: 


Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte - det ord, der hele tiden falder mig ind, er tak. Det vil jeg starte med.


TAK


Tak til alle jer, der har delt, liket og bidraget til, at kendskabet til indsamlingen er blevet spredt vidt og bredt og sågar helt til fjerne lande. Forhåbentligt udmunder det store engagement fra jer alle i et solidt økonomisk fundament til Mille, når hun vender tilbage til os.

Tak til alle jer, der allerede har overført penge til kontoen. Vi får i morgen fredag en update på, hvor meget der er samlet ind på nuværende tidspunkt. Tusind tak! Tak også til alle jer, der har tilkendegivet, at i vil lave events og auktioner for at støtte indsamlingen til Mille.

Camillas nærmeste er hos hende i Odense, og da jeg i eftermiddags var i kontakt med hendes bror Michael, kunne han fortælle, at de er meget taknemlige og rørte over de mange initiativer, tanker og kærlige ord, der bliver sendt til Mille i hendes livs kamp.

At starte en indsamling på baggrund af ønsket om at hjælpe en veninde, har vist sig at være en lettere kompliceret størrelse rent administrativt, men en fantastisk vilje og lyst til at hjælpe fra flere fronter har fået alle papirerne på plads, så indsamlingen til Mille nu er godkendt som offentlig indsamling, ligesom vi har fået afklaret, at der ikke skal betales skat af det indsamlede beløb. (Læs mere - klik her) En kæmpe tak til alle jer, der har bidraget til en smidig proces. Det betyder alt.

Flere har efterspurgt bedre mulighed for at overføre fra udlandet, og det arbejder vi forsat på. Der er nu oprettet en Swiff, hvilket eftersigende gør det nemmere. Teknik er ikke min stærke side, så en stor tak til de, der har assisteret.  

Min telefon er ikke stille ret længe af gangen, ligesom min Facebook er eksploderet med skønne mennesker, der vil hjælpe og støtte op om indsamlingen, og jeg er utroligt rørt over den opbakning, indsamlingen møder. Det understøtter, hvor fantastisk et menneske Mille er. Tak til jer alle.

Donationer:

Handelsbanken:
Reg.nr. 7637
Kontonummer 7503867


Swiff-adresse:
HANDDKKK
Konto: DK5476370007503867 


Spørgsmål til ovenstående indsamling rettes til Janni Møller Thomsen på Jannimt@live.dk


Foto: Jesper Grønnemark, RedBullContentpool.com

Foto: Jesper Grønnemark, RedBullContentpool.com

Foto: Jesper Grønnemark, RedBullContentpool.com

Foto: Jesper Grønnemark, RedBullContentpool.com

Janni har kontaktet Red Bull med henblik på at få billedmateriale af Mille, og de henviser til nedenstående. Tak til dem også.

Til medierne:
Billeder af Camilla Pedersen kan hentes og benyttes u/b ved akkreditering af:
Jesper Grønnemark, Redbullcontentpool.com

Kontakt venligst landstræner Michael Krüger for information omkring Camilla.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar