onsdag den 25. september 2013

Endnu et skridt i den rigtige retning

Camilla Pedersen blev tirsdag overflyttet fra Odense Universitetshospital til Hammel Neurocenter, hvor hendes genoptræning skal foregå.

Siden Camilla Pedersen for første gang siden den 3. september slog øjnene op i søndags, har hun været igennem en rigtig fin udvikling, der betyder, at hun tirsdag morgen blev overført til Hammel Neurocenter.
- Familien fortæller, at Camilla stadig er meget træt og omtåget. Det er en barsk omgang, hun har været igennem, men det er naturligvis rigtigt positivt, at hun nu er i hænderne på specialisterne på Neurocentret i Hammel, og hendes genoptræning langsomt kommer i gang, når hun er klar til det og i det tempo, hun kan holde til, siger Janni Møller Thomsen, der dog tilføjer, at ingen kan være i tvivl om Camillas vilje og evne til at klø på i det lange seje træk, der venter med genoptræningsforløbet.
- Mon ikke det bliver sværere for dem at holde hende i ro end at få hende i gang, når hun først er på benene igen, smiler hun.

Janni Møller Thomsen glæder sig over, at Camilla heller ikke den første tid skal bekymre sig om økonomi, da indsamlingen til hende har rundet 32.861 kr. onsdag morgen.
- Det er en økonomisk håndsrækning, så hun kan fokusere på den genoptræning, der skal få vores glade, smilende og vanvittigt seje Mille tilbage.

Familien ønsker forsat ikke at blive kontaktet af pressen, men ønsker ro til at støtte Camillas genoptræning. Landstræner Michael Krüger rejser søndag til Hawaii, hvorfor Janni Møller Thomsen overtager som pressekontakt. Hun kan kontaktes på tlf. 22 35 52 25.

Short version in english:

Camilla was yesterday transferred from Odense to Neuro Centre Hammel close to Aarhus, where her rehabilitation slowly will be started.
- Camilla is still very tired, but her rehabilitation will be started step by step by the specialist at the Neuro Centre, says Janni Møller Thomsen, friend of Camilla.

The donations given to Camilla is now at 32.861 DKK, which is more than 4.000 €. 

Janni Møller Thomsen can be contacted at Jannimt@live.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar